Gerber Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 Wieczorne rozmyślania czasem patrzę w gwiazdy niektóre już nie istnieją ich światło ucieka krzyczy głosem sprzed milionów lat czas płynie z coraz większą prędkością teraźniejszość zaczyna się rozmywać między powidokami przed oczami staje kolega piętnaście lat temu wypadł przez okno nikt nie wie jak do tego doszło ponoć po śmierci wszyscy zostaniemy skazani na wieczność ci którzy cierpieli doznają szczęścia ci którzy nie wiedzieli dowiedzą się wczoraj powiedziałbym fascynujące dzisiaj na cholerę to wszystko 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam - ja też mam odczucie że czas szaleje ciągle przyspiesza... Pozd.
Gerber Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki za odwiedziny.
jazzkółka Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba Misię dwuznaczność cytowanego fragmentu. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gerber Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2020 @opal Dzięki za odwiedziny.
Gość Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2020 Kolejny świetny wiersz Wrócę do niego jeszcze Pozdrawiam Gerber łap uśmiech Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gerber Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2020 @Gosława Dzięki, cieszy mnie, że Ci się spodobał.
Rekomendowane odpowiedzi