Wojciech Bielun Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) żyję codziennością własnego zdania nie studiuję prawdy uznawanej za objawioną nie przyjmuję za pewne wywodów ekspertów rozmyślam o tym co możliwe bo nawet najdziwniejsze rzeczy mają swoje argumenty zmiany przyjmuję stopniowo potrzebuję czasu Edytowane 13 Listopada 2020 przez Wojciech Bielun (wyświetl historię edycji) 7
Gość Radosław Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 @Wojciech Bielun Żyjemy w czasach, w których coraz więcej jest prawd. Dużo czasu dla peela. Pozdrawiam.
Wojciech Bielun Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 dziękuję za pozdrowienia. Życzę wszystkiego najlepszego.
duszka Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że każda wiedza, z którą się stykamy, również ta uznawana za objawioną, musi się też nam samym objawić, by mogła stać się naszą wiedzą, cząstką nas samych... Wtedy "słowo staje się ciałem" naszym "ciałem". Z przyjemnościa poddałam się refleksji. Dziękuję i pozdrawiam :)
Wojciech Bielun Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 dzięki za komentarz. Pozdrawiam
Gość Franek K Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Dużo życiowej prawdy i mądrości dostrzegam w Twoich słowach. Pozdrawiam. FK.
Wojciech Bielun Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 dziękuję za komentarz. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Witam - podobają mi się twoje rozważania - dobry pachnący mądrością wiersz. Pozd. 1
Wojciech Bielun Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 dzięki Waldku. Pozdrawiam
Natuskaa Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Ostatnio ciekawą prawdę słyszałam na kanale yt (pod filmikiem wiele polubień). Otóż kiedy dwoje ludzi się pobiera, cała energia ich związku zostaje przekazana instytucji, przed którą zostało zawarte małżeństwo... ? Ilu ludzi tyle prawd. Trzeba sobie dobrze weryfikować. Pozdrawiam :)
Wojciech Bielun Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 dziękuję i Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi