Joachim Burbank Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) gdy nic nie układa się pomyślnie i przeżywam złe chwile mam swoje miasta schronienia Muzyka i Poezja jedno na północy na południu drugie uciekam tam przed zgiełkliwą rzeczywistością która wyciąga po mnie zachłanne ręce chcąc wymierzyć sprawiedliwość Edytowane 13 Listopada 2020 przez Joachim Burbank (wyświetl historię edycji) 5
joanna53 Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 dobrze, jeżeli ma się dokąd uciec, pozdrawiam.
Joachim Burbank Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 @joanna53 w rzeczy samej! miłego dnia:)
[email protected] Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 @Joachim Burbank Z zachodu i wschodu nie grają ani nie piszą, dawno mają zapisane, że nad nami wiszą. Pozdrawiam Achim.
duszka Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To piekna ucieczka... w obie strony :) Tylko troszeczkę do wypowiedzi nie pasuje mi na końcu słowo "sprawiedliwość", którego nie ująłeś w cudzysłów, więc ma dla mnie pozytywne zanczenie... Bardziej pasowałaby mi "kara", bo nie jest tak jednoznaczna. Życze Ci dobrych chwil i pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam - podobają mi sie owe miasta - Pozd.
Joachim Burbank Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 @[email protected] Dziękuję i pozdrawiam! @duszka dziękuję za jak zawsze wnikliwy komentarz:)
Joachim Burbank Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @Waldemar_Talar_Talar podoba mi się Twój komentarz, dzięki:)
Joachim Burbank Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @Dag hmm, ciekawe o kim mówisz, chętnie poznam:))
Nata_Kruk Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... jeżeli ma być, jw. to... przez zgiełkliwą rzeczywistość Zapisałeś.. zgiełkliwą rzeczywistością... zatem, przez... powinno się zmienić, na.. przed. Muzyka i poezja, jako.. miasta schronienia.. fajne, też tak miewam. Pozdrawiam.
Joachim Burbank Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 @Nata_Kruk dziękuję za otwarcie oczu na literówkę:)) i pozdrawiam serdecznie! 1
Rekomendowane odpowiedzi