Maria_M Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) o każdej porze dnia wiatr rodzi się w drzewach jak kobieta brzemienna w bólach narodzin omdlewa przeplata radość z cierpieniem tęsknotę z oczekiwaniem krzykiem mistrza Edwarda nowe istnienie daje drobnolistnym osikom klonom rozsianym po lesie rozmarzonym akacjom z deszczem nadzieję niesie wiarę na czas spokojny który roznieca urodzaj otula korony dębów lub burzę przynosi o wschodzie wiatr rodzi się w drzewach niepojętym kochaniem jak kobieta w ekstazie pocałunki rozdaje wszystkie emocje kołysze tworząc akordy bezpieczne albo uderza w klawisze Mozartem wypełnia przestrzeń a później głośnym wołaniem unosi się w górę w błękit dotyka nieboskłonu by go rozerwać na strzępy spadając żegna słońce rozkoszą wpada w ocean w objęciach czułych gorących oczekuje spełnienia bo wiatr rodzi się w drzewach a kobieta w kochaniu miłość z siebie wylewa Edytowane 28 Października 2020 przez Maria_M (wyświetl historię edycji) 5
Maria_M Opublikowano 28 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) @Kot Dziękuję serdecznie. To oczywista oczywistość, ale też niedawno na to wpadłam:)) @a...a Dziękuję za uwagę i komentarz w formie miniaturki:) Edytowane 28 Października 2020 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 Witam - podoba mi sie ta miłość...no i ten drzewny wiatr. Miłego życzę.
Gość Franek K Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Pięknie wymyślone i napisane. U mnie przeważają wiatry bukowo-jodłowe, czasem zaduje dąb lub zawieje lekka brzozowa bryza :) Pozdrawiam. FK. Edytowane 29 Października 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 28 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar Witam Cię Waldemarze po długiej przerwie, miło Cię tu znowu spotkać. Pozdrawiam:) @Franek K Dziękuję i cieszę się z Twojego odbioru:)
Maria_M Opublikowano 28 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 @Radosław Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam:)
jazzkółka Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 @Maria_M Pieknie kołysze ten wiersz, jak drzewa - rodząc wiatr. Lubię w nim (ukryte) rymy. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maria_M Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 @opal A ja jestem fanką rymów. Dziękuję i pozdrawiam:)
Maria_M Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 @miauczenie owies dziękuję i pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi