Joachim Burbank Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 bez obaw o mój uśmiech on się pojawi jeszcze nie teraz może kiedyś nie robię niczego na siłę tylko by was zadowolić nie udaję jestem szczery a wymagacie sztuczności pozwólcie być sobą chodzić własną drogą śmiałem się jakoś tak na wiosnę dwa lata wstecz wspomnienia to wszystko co pozostanie ale nic już nie będzie takie jak dawniej może za jakiś czas powrócę z krainy mroku jeszcze nie teraz 3
violetta Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 wyjdź z tej krainy, wszystko się zmienia.
duszka Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) @Joachim Burbank Tak, nie tak samo, ale uśmiech kiedyś wróci, choć będzie też nieco inny... Zapewniasz o tym pisząc na samym początku "bez obaw", dlatego wydają mi się niezgodne z tym uzyte dwukrotnie w pierwszej i ostatniej zwrote słowa "może"... Bez nich przemawia do mnie treść wiarygodniej. A wiersz wtedy mi się jeszcze bardziej podoba. :) Ale to Twój wiersz i Ty jesteś jego panem :) Pozdrawiam. . Edytowane 12 Października 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 @Joachim Burbank Raczej nie będzie. Wielu już o tym śpiewało. Z przyjemnością. Pozdrawiam
Joachim Burbank Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 @valeria staram się! @duszka dziękuję za szczerą recenzję! @Andrzej_Wojnowski bardzo dziękuję!
Joachim Burbank Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 @Dag Dziękuję i serdecznie pozdrawiam!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 Witam - peel ma trudne życie ale to nie upoważnia do tego by się nie uśmiechać - czeka wiosny...życie jest usmiechu warte... Pozd.
Joachim Burbank Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar dzięki Waldemarze!
jazzkółka Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Ten, kto zamyka drzwi przed światem, sam musi je chcieć odryglować - ale za tymi drzwiami musi czuć wsparcie bliskich i, czasem, - lekarzy) Ciekawy wiersz. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Joachim Burbank Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 @opal dziękuję za czytanie i komentarz, pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi