Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 Do lasu ciągnie wilka natura a mnie komputer i klawiatura lecz nie do lasu a do pokoju gdzie mogę sobie w ciszy, w spokoju wymyślić temat a potem akcje a kiedy trafię na komplikacje klawiszem cofnę litery, słowa aby za chwilę pisać od nowa. Jak wolny strzelec, bo bez nadzoru mogę poprawić dozę humoru łykiem szampana, wina, likieru po małej czarnej powrót do steru by wiersz pomimo burzliwej fali i skał widocznych hen, hen w oddali dobił do portu, na odpoczynek i żeby trafił do rąk dziewczynek. 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 Witaj Henryku - a czemu tylko do dziewczynek przecież nie jeden chłoptaś to rodzynek Pozd. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar Ja z tym się zgadzam z tej to przyczyny, że piersi mają młode dziewczyny i w kształcie jabłka i w kształcie gruszki twarde i jędrne kształtne cycuszki. Zaś piersi chłopców to małe wzgórki jak na pustyni z piasku pagórki są jak rodzynki w kształcie, w wielkości dziewczętom każdy z nich pozazdrości. Pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) @Henryk_Jakowiec Czy pozazdroszczą? Nie wiem nic o tem, dla chłopców inna rzecz jest klejnotem. ;) Jakże się cieszę, Henryku miły, że Cię tu spotkać zdążyłam jeszcze, że nie uciekłeś, odkąd przybyłeś, i że pogadać możemy wreszcie. Edytowane 6 Października 2020 przez Oxyvia Połączenie dwóch wypowiedzi w jedną - bez sensu! (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 @Oxyvia Sam byłem chłopcem, więc wiem coś o tem lecz o tych sprawach opowiem potem. Zaglądaj częściej ja na to czekam bo gdy brak wpisów wtedy narzekam, że to jest zastój, brak poczytności, że tylko widać odsłony gości. Serdecznie pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi