Joachim Burbank Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) chodziłem wczoraj po parku nadziei z bukietem uschniętych czerwonych róż w lewej ręce pani te róże lubiła kiedyś bardzo płatki opadały niesione oddechem pierwszych jesiennych wynurzeń krok za krokiem zwiedzałem puste alejki próbując wywabić białe plamy z pamięci zniszczone buty uwierają krótki odpoczynek pod wiekowym platanem który zgubił korę szukając ukojenia okrywam się liśćmi Edytowane 5 Października 2020 przez Joachim Burbank (wyświetl historię edycji) 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 Witam - miły lekki i przyjemny wiersz - lubię takie. Pozd.
Joachim Burbank Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar dziękuję i pozdrawiam! @Dag Bardzo miło czyta się takie słowa... z pokorą dziękuję!
Joachim Burbank Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 @valeria dobranoc:)
violetta Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 wprowadza mnie w taki nastrój, ale jest fajne.
Joachim Burbank Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 @valeria dzięki!
Joachim Burbank Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 @Karina Westfall bardzo dziękuję!
Oxyvia Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 Człowiek goni wspomnienia, które gubi jak drzewo liście. Te wspomnienia są jak suche liście, jak coś, co umarło. Bardzo dobry wiersz. Super.
Joachim Burbank Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2020 @Oxyvia bardzo dziękuję! Pozdrawiam serdecznie:)
Joachim Burbank Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 @Ruth Mallory dziękuję!
Rekomendowane odpowiedzi