Dekaos Dondi Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 *≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈•≈* zerka na słoneczko dzieweczka nieznośna jak zwykle pyskata i strasznie żarłoczna już wtranżala pyzę z tarczy gorejącej spadło trochę kluski usmażyła łąkę * drzewo mówi do niej tyś śliczna bądź moja a ona mu za to walnęła po słojach drzewo się wnerwiło konarami dzwoni nicpoń dziewczę rzekło tak mnie nie dogonisz * krasnal dziś robaki wygnał znów na nowo ta mu dom ukradła na zupę grzybową goni malec biedny złodziejkę domostwa aż mu druga broda ze smutku wyrosła * figlarna dziewucha pajęczynę trąca pająk do niej podszedł i jak muchę wącha przestań mnie tu macać nitkami się chełpić związała mu nóżki na piękne supełki * ciemną zjawę widzi lecz chyba nie kota mrokiem zapachniało zrobiła się płocha na pniu wymyśliła pragnę pomoc dostać wystukała prośbę alfabetem morsa * krasnal jej dopomógł drzewo oraz pająk czarna postać zwiała jak pijany zając lubiana choć taka psotna i urocza chociaż jak się wnerwi może tyłek skopać (O≈*—•°•¯•°•—*≈O) 1
Gość Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Normalnie jak bym Maszę i Niedźwiedzia oglądała Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż mi się mordka śmieje Pozdrawiam serdecznie
Dekaos Dondi Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 @Gosława Gosławo→Dzięki Ci ! ↔ Miło mi naprawdę, jak bum cyk cyk! ↔Pozdrawiam. Serdecznie też umiem:))
Gość Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Haha oj się zarumieniłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Oxyvia Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 Świetna "ludowa" piosenka! Pełna humoru i po prostu fajna!
Dekaos Dondi Opublikowano 8 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2020 @Oxyvia Oxyvia↔Dzięki:))↔Polna dróżka się do tego przyczyniła, po której kiedyś szedłem w słońcu:)) Pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi