Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Za Korą
Podaję Ci rękę, ty mówisz że mało
Podaję Ci usta, ty prosisz o więcej
Oddaję Ci serce, oddaję Ci ciało
Ty czekasz i mówisz, to mało, to mało”

Tytuł powinien być „ nienasycenie” :)

Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Edytowane przez Annie (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak, Marku, Peelka żyje, a zero ma już gdzieś. ŻYJE!

Rzeczywiście zero ma ogromne znaczenie, najogromniejsze, Gabrysiu. 

Można też Duszko rozumieć to jako nowy start. Nastąpił reset i teraz jest start w Nowe. 

Ja jechałam, ale już zaczynam od zera - w tym dobrym znaczeniu tego słowa

Dokładnie Annie, również pozdr. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Co tam w polityce w piekle panie diabeł? Za dobrze człowiecze… Co się dzieje? W piekle trwa teraz pandemia Panuje wirus co roznosi nadzieję Każdy zarażony czuje się jak w niebie To bardzo dobrze! Niestety… (Minął jakiś czas ) Co tam w polityce w piekle panie diabeł? Za dobrze człowiecze… Co się dzieje? Kobiety zaczęły strajkować Aborcji bardzo żałują Śpiewają święte pieśni Głoszą że każdy w piekle będzie zbawiony To bardzo dobrze! Niestety… (minął kolejny czas) Co tam w polityce w piekle panie diabeł? Za dobrze człowiecze… Co się dzieje? Kobiety dalej strajkują Piekielny rząd popierają ale z dyktatury chcą zrobić demokrację To bardzo dobrze! Niestety… (Dalszy czas upłynął) Co tam w polityce w piekle panie diabeł? Za dobrze człowiecze… Co się dzieje? Kobiety dopięły swego Teraz w piekle mamy demokrację Każdy diabeł ma prawo głosu To bardzo dobrze! Niestety… (Jakiś czas później) Co tam w polityce w piekle panie diabeł? Za dobrze człowiecze… Co się dzieje? Teraz w piekle jest jak w niebie Każdy wirusem nadziei jest zarażony Kobiety już nie strajkują Ale wszyscy są bardzo szczęśliwi To bardzo dobrze! Niestety… A co tam w Polityce w Polsce panie człowiek? To samo tylko odwrotnie Aż tak źle? Niestety…. W piekle już dla diabłów nie ma życia Chciałbym przeprowadzić się do Polski – Z łezką w oku powiedział diabeł
    • @Kamil Olszówka Kamilu. Ty jesteś wielki tym co robisz. Opinie kretynów puszczaj mimo uszu. Jestem z Tobą. Rusłan.
    • @Alicja_Wysocka Alu. I jak to się wszystko pięknie składa do kupy. (Przepraszam !)
    • @ClairePoetycko, z zaskakującą puentą.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ach, dziękuję :-) Wiem, to te rymy, udało się :) Pozdrawiam serdecznie :-)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...