WarszawiAnka Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @ekversisto : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @M.A.R.G.O.T : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, miło mi. :) Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @Pan Ropuch : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 23 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2020 @Natuskaa : Dziękuję za Twój głos. :)
w kropki bordo Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2020 @WarszawiAnka ma się nijak do mojego komentarza, ale okej, rozumiem, że jakoś chciałaś odpowiedzieć.
WarszawiAnka Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @beta_b : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @lich_o : Dziękuję za Twój głos. :)
Gość Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) to głośno:) dodam, że zdaniem moim, gdyby pointa była w liczbie mnogiej (niejedna przecież nęci czyż nie?) byłoby och, ach, co nie znaczy, że nie jest teraz też tak:)))
WarszawiAnka Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za pozytywny odbiór. :) Masz na myśli, że "ścigam nieuchwytne, zwodnicze ponęty"? Pozdrawiam
Gość Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, czy Tobie taka odpowiada? :)
WarszawiAnka Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to może być druga, równoważna, wersja: Lecz czy to słuszny wybór? Czy się znawcy mylą kierunek wyznaczając dla marszruty tłumu i tablicami znacząc niejeden szlak kręty? Czy może mnie iluzja wabi z każdą milą, trzepot serca zagłusza wątły głos rozumu i ścigam nieuchwytne, zwodnicze ponęty... W oryginale jednak zostawię wersję pierwotną, ponieważ za każdym razem jest to ta jedna, niepowtarzalna ponęta... :) Dziękuję i pozdrawiam :) @lich_o : Dziękuję - i zapraszam. :)
Gość Franek K Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 Przepiękny sonet :) Inaczej bym go jednak troszkę spuentował, gdyż to ściganie mi nie pasuje do jego wymowy. Na co komu potrzebne szlaki oznaczone .... I łapiąc nieuchwytne, zmierzam w swoją stronę lub coś w ten deseń... Pozdrawiam. FK.
WarszawiAnka Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 @Franek K : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję - ogromnie mi miło. :) Rozumiem, że trochę inaczej sobie interpretujesz zakończenie, ale to "ściganie" jest w pełni uzasadnione. :) Pozdrawiam!
WarszawiAnka Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 @Sylwester_Lasota : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 @Radosław : Dziękuję za Twój głos. :)
Rekomendowane odpowiedzi