Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) kto nie kocha ciszy leśnych drzew jest intruzem zwłaszcza tam gdzie krzyk to ból kto ciszy nie lubi jest maszyną która ją rwie a przecież wystarczy wsłuchać się w nią wyciszyć Edytowane 11 Września 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
duszka Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 Ojej.., mam ochotę nieco poskracać ten tekst.., mam nadzieje, że mi wybaczysz? Pasjonuje mnie po prostu ten , według mnie, wzamcniajacy wypowiedź efekt: kto nie kocha ciszy leśnych drzew jest intruzem zwłaszcza tam gdzie krzyk to ból kto ciszy nie lubi jest maszyną która ją rwie a przecież wystarczy się wyciszyć. Tak czy inaczej jego wypowiedź i użyte w nim sformułowania robią na mnie wrażenie i pozostaną w pamięci. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 @duszka - witam - miło że poświęcasz czas - zgadzam się na te skróty ale ostatnią tak widzę jak teraz. Dzięki serdeczne za kolejne czytanie i obfity w dobre komentarz. Udanego ozdobionego uśmiechem popołudnia życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 @Nieznajomy Niewidzialny - dziekuje życząc udanego wieczoru. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 @Kot - miło cię widzieć - dziękuje. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi