M.A.R.G.O.T Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 W letargu skłębionych myśli odwijasz promienne drgania. Kręcą się barwy w pokoju na tle smutnego zegara. Szarością cisza spowita, a jednak miękkość rozczula. Przytulam z Egiptu mau, rozbudzonego kocura. Miau miau zapewne piękny sen, jak biegał po mlecznej drodze. Chciałby och chciałby już coś zjeść, a ja wstać z łóżka nie mogę. Na dzień dobry noski- noski i czeka z niecierpliwością. Tak rozbudzić słońce ciężko, widzę wciąż dwie gwiazdy nocą. Może w pyszczku niech przyniesie z kofeiną mi cardiamid. I niech jeszcze połaskocze trochę swoimi wąsami. Wiem jak lubisz smakołyki, ale pomrucz mi do ucha. Wolę bardziej od wskazówek twojego serca posłuchać. 6
violetta Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 kot jest wniebowzięty, wstałam z taką sam myślą. 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @Kot ach dzięki :) Pozdrawiam.
PuszKin Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Coś jest w Pani pisaniu intrygującego - chyba spostrzegawczość.
M.A.R.G.O.T Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @PuszKin no wiesz co? ;) Nie jestem pani. Jestem Margot :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :) 1
M_arianne Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @M.A.R.G.O.T Kotek przyniesie w pyszczku myszkę, nawet pieszczoszek. One to lubią najbardziej. Pozdrawiam. 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @>Marianna< mój kot myszką tylko się bawi :) Pozdrawiam. 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @agata g. fajny teledysk, a kot super :) Dzięki i pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Już za sam tytuł należy się serce :) ale cały wiersz - bardzo, bardzo :) 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @iwonaroma dziękuję :) Pozdrawiam cieplutko :) 1
Rekomendowane odpowiedzi