Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97  Podoba mi się poetycka abrewiacja portretu. Robienie na szaro to współczesny trend :)  Pozdrawiam serdecznie.
    • Autor ukazuje dwie perspektywy widzenia świata , jakby naturalną wysokiej klasy ludzką i chemiczno-przemysłową trochę śmietnikową, punktem zbiegu jest tylko niebo ale i to jest inne bo inne jest światło i pogoda , można powiedzieć że tak było a jak będzie to już zależy od nas.
    • @Magdalena   jestem łagodny w te jasne dni ptaki już śpiewają  po lasach właśnie się dowiedziałem że trwa olimpiada
    • @vioara stelelorDziękuję. Co do maskowania, to po prostu staranie się być, jak osoba neurotypowa, co zmniejsza prawdopodobieństwo odrzucenia, albo niezrozumienia w gronie tychże osób. Przykład: nie lubię patrzeć ludziom w oczy, no ale rozmówca raczej tego oczekuje, więc wypada co jakiś czas spojrzeć mu w oczy podczas rozmowy, mimo że ja np potrafię rozmawiać w ogóle nie spoglądając w oczy swojego rozmówcy i nie wiem czemu akurat jest taki wymóg. Robię to więc, ale kosztem zużycia dużo większych zasobów energii. W ogóle twarz jest bardzo skomplikowana i patrzenie na nią samą, rozpoznając wszystkie tajniki mimiki jest męczące. No ale wypada spojrzeć w te oczy przecież, nie? :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No, brawo :-) Złapałeś mnie, ja już niedowidzę.   Ale w sumie fajnie wyszło :-) Pozdrawiam :-)   To jest tylko wierszyk droga Bereniko, jakie tam mocne... Pozdrawiam i dziękuję :-) AJ się zastanawiam, czy Ty nawiązujesz do mojego wiersza sprzed innej epoki świetlnej czyli kilka stron wcześniej? Ja sama już ledwo pamiętam tytuły, większości nie pamiętam Bardzo dziękuję, pozdrawiam :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...