Somalija Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) wpojona w ciebie rozgrzana kawą czarnej nocy dajesz wykradzioną po brzegi lepkich dotknięć chwilę znaczę kark mokrym śladem mierzę pocałunkami ścieżkę kręgosłupa twarzą muskam rzęsami podążam w pioruny twoich dreszczy ramiona rozwieszam szukam ust drobnych sutków miękkiego brzucha nagim członkiem karmię zmysły igły dnia zasypujesz cukrem Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
Marek.zak1 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Świetna końcówka. Pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @Somalija Ago sączysz cukrem, powściągliwą chwilę, pozwól że się nad treścią chwileczkę pochylę. Wszystkiego dobrego - zawrzało... i poleciało!!! 1
Somalija Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @Kot @Kot hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , mega ciężko napisać coś mniej nudnego . Chociaż mój mężczyzna ciągle pyta ile mi wyszło tych pocałunków i już się zgłosił do nowej inspiracji . Pozdrawiam, wesoło @[email protected] Cześć, wiesz jak jest czasem wrze, a czasem drze. Pozdrawiam, dziękuję za serducho . 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 no widzę że coraz bardziej podmiot liryczny się otwiera :D zgrabne 1
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @Marcin Krzysica pracuję pilnie nad warsztatem. Dziękuję za serducho Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dałem serducha przez początek jak już koledzy wyżej napisali szwankuje, ale od ramion w dół jest super
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @Marcin Krzysica hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście, pisałeś do mnie na priv, pomyliłam powiadomienia . @Marcin Krzysica 1
Rekomendowane odpowiedzi