Lidia Maria Concertina Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 To, co najlepsze toczy się poza mną, To, co najgorsze - we mnie. ... I nie do końca mi zależy, by usta dotknęły pucharu, by czytać wersy o żonkilach, czy wdowę odciągać od baru Strażacki hełm wciskam na głowę w drodze na stację: ''Ziemia'' Prenumeruję pismo: ''Kochaj Bliźniego''- ogłoszeń o pracę tam nie ma … 1
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ciekawy tekst, ale czy to poezja - czy proza? Pozdrawiam
Lidia Maria Concertina Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @WarszawiAnka Proza lekko rymowana lub poezja z elementami prozy :) Pozdrawiam! :)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ułożyłabym ją w wersy. :) Dziękuję - warto spróbować. :) Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez WarszawiAnka spacje (wyświetl historię edycji) 1
Konrad Koper Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @Lidia Maria Concertina Boskie!! Oceń moje gorsze.
Lidia Maria Concertina Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @Konrad Koper No wreszcie coś! :)) A nie tylko 'może być' albo '+/-' :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi