Ruth Mallory Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zmruż oczy... widzisz jak przechadzam się między rzęsami? Zamglona, niewyraźna, nieuchwytna - cała ja! Przez życie turlam się beztrosko, choć ciężar doświadczeń chce mnie spowolnić. Zszyłam serce nicią zapomnienia. Spójrz jak połatane. Ten moment... Gdy patrzysz na mnie udając, że tylko się rozglądasz. A ja widzę Cię ukradkiem, niby spoglądając w drugą stronę. 6
fregamo Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2020 @Ruth Mallory jeśli nie podejmiesz decyzji co do... ktoś podejmie ją za ciebie
Luule Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Ładny, subtelny, elektryzujący. przypomniał mi dreszcz pewnych spojrzeń, z czasów szkolnych miłości:)
Ruth Mallory Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @Luule dziękuję :) spojrzenie może wyrazić nieraz więcej niż słowa.
Joachim Burbank Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment skojarzył mi się z 'Osamotniony na szczytach serca' Rilkego. Dziękuję!
Ruth Mallory Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @Joachim Burbank Nie znam, ale dziękuję ślicznie:)
Joachim Burbank Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @Ruth Mallory podeślę w wiadomości:)
Rekomendowane odpowiedzi