Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Gerber Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Spowiedź przed życiem nie wiem od czego zacząć z pamięcią coraz gorzej właściwie to… często umierałam z bólu jak mój Michaś na świat przychodził z żalu jak ten co miał być ze mną aż do śmierci odszedł o wiele wcześniej ze strachu jak ta ciemna plama na skórze stała się dla mnie czymś bardzo złośliwym potem jeszcze nawiedzały mnie złe duchy załamania przeczucia obawy w końcu pogodziłam się ze śmiercią ale przed tobą mi głupio bo nie zdążyłam cię bliżej poznać 12
tetu Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Bardzo prawdziwy wiersz. Do bólu się z nim utożsamiam. Bardzo dobrze rozumiem. Dziękuję. 1
Ilona Rutkowska Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @Gerber rzadko trafia się taka puenta. Pozdrawiam:) IR
iwonaroma Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Więc nie czas umierać gdy się życia nie zna.
Gerber Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 @tetu Dzięki za odwiedziny, cieszy mnie, że wiersz się spodobał. @Ilona Rutkowska Dzięki. @iwonaroma Tak, ale czasem nie ma się na to wpływu.
iwonaroma Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może nie wpływać a poddać się?
Gerber Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 @iwonaroma Nie to nie znaczy by się poddać, ale i tak nie mamy na to wpływu. Każdy musi umrzeć prędzej czy później, niektórzy się zastanawiają jakie to ich życie było, innych ona zaskakuje w kwiecie wieku itd, itd. A ja opisałem taki a nie inny przypadek.
iwonaroma Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chodziło mi o poddanie się życiu :) to ponoć możliwe nawet w momencie śmierci, wówczas ona traci swą moc. Ok, ale już nie napastuję :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Bradzo dobry wiersz. Pozdrawiam.
Ilona Rutkowska Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @iwonaroma Tak sobie myślę, że może nie tyle traci moc, bo jest nie do pokonania, ale na znaczeniu trochę tak, gdy... poddamy się życiu. To niełatwe pewnie, ale... możliwe. I chyba warto próbować. Widziałam takie momenty, byłam przy nich, więc... zgadzam się:) W sumie wiersz, jak dla mnie, o tym również mówi.. pozdrawiam:)
Gerber Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2020 @Ilona Rutkowska Tak, również o tym.
Gość Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 W czułą nutę trafiłeś Znane mi sytuacje i emocje z nimi związane Wrócę jeszcze do tego wiersza
Gerber Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 @Gosława Dzięki za odwiedziny i komentarz
Rekomendowane odpowiedzi