Joachim Burbank Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 to bez sensu powtarzałaś a ja próbowałem uwierzyć ten piękny zachód szalonych miejsc gdy mówisz żegnaj to nasz ostatni spacer wracam często na wzgórze gdy pada deszcz staję pod drzewem i wspominam słowa wypowiedziane miętowym głosem gdy mówisz żegnaj to nasz ostatni spacer ostatni po niebie naszych słów stąpam niepewnie omijam obłok smutku nie powiem już nic bo to ostatni spacer 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Witam -a może czas zawróci i nie powie że to ostatni spacer... Pozd.
Joachim Burbank Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar chyba już nie, dziękuję za czytanie!
Lach Pustelnik Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiesz, powiesz:). Innej!:) Czego serdecznie życzę. LP
Joachim Burbank Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @Lach Pustelnik dzięki za optymizm:) Pozdrawiam!
duszka Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzruszający, smutno-piekny wiersz... Szczególnie ujęła mnie ostatnia zwrotka, - jest tak liryczna i piękna, że "musiałam" przeczytac ją kilka razy :) Pozdrawiam.
Joachim Burbank Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @duszka dziękuję, to bardzo miłe:) 1
[email protected] Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @Joachim Burbank Niby ostatni, a okazuje się później że są następne. Wszystkiego dobrego.
Joachim Burbank Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @[email protected] dziękuję!
Joachim Burbank Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @Ruth Mallory cieszę się, że zajrzałaś!
Rekomendowane odpowiedzi