w kropki bordo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) mówią że twój nowy chłopak gra w reklamie wyciągam telefon i pokazuję zdjęcie z planu mój nowy chłopak z gwiazdą szeryfa na gniadym koniu reklama szamponu do włosów albo piwa nieważne jeszcze nie zapłacili lucyna kroi goudę na cienkie plasterki krajalnicą do wędlin to była mówię ci trąba normalnie z oberwaniem się zrobiło ciemno w jednej chwili a drzewa gięły do ziemi do tej pory słyszę ten trzask podobają mi się jej różowe tipsy i doklejane rzęsy sztuka kamuflażu doprowadzona do perfekcji ma szczypiorek między zębami uff 110820 Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 4
fregamo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @w kropki bordo byłaby idealna... Pozdrawiam
w kropki bordo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @fregamo Dziękuję :)...... również :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Witam - uśmiecham się a to znaczy że jest miło. Pozd.
w kropki bordo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Witam i dziękuję za odwiedziny, miłego dnia :)
w kropki bordo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @Jan Paweł D. (Krakelura) Ależ zapomniałam się ukłonić :) 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @w kropki bordo Ależ nic nię szkodzi :) 1
Czarek Płatak Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Ile się tutaj dzieje. Jakiś taki inny od innych Twoich. Fajny ;) 1
w kropki bordo Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2020 @Czarek Płatak Dziękuję, sama nie wiem :) Miłego :) 1
Rekomendowane odpowiedzi