KompulsywnyPoeta Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 żyję w trybie przypuszczenia scenariuszu kontrfaktycznym choć pamiętam punkt bazowy zamazały się z nim styczne mam w dowodzie wbite fakty stan i miejsce zamieszkania niezachwiane niewzruszone lecz czy godne pamiętania wolałbym się cofnąć trochę jeszcze raz rozpocząć grę bo za Piaf nie mogę śpiewać je ne regrette rien 3
huzarc Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @KompulsywnyPoeta System nie ma opcji wstecznej, adaptacja, albo replikacja błędów aż niewydolny zawali się pod ciężarem porwanego algorytmu... Ucieczka w sentyment przeszłości, gdy teraźniejszość przytłacza i domaga się korekty żywionych nadziei, jest daremnym krzykiem i trwonieniem sił, bo nic nie da się przeżyć od początku, za to da przeżyć do końca. Pozdrawiam.
Sekret Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Podoba mi się. Zwłaszcza, że uważam, że trudno zrymować ze sobą wyrazy, które pochodzą z innych języków - dlatego końcówka brzmi dla mnie jeszcze lepiej. Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi