Pan Ropuch Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) @Somalija przyznam, że się gubię w tym Pani wierszu. Chodzi mi o użycie liczby pojedynczej to mnogiej to pojedynczej znów - zaraz może to rozgryzę... Pan Ropuch Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @Pan Ropuch Cześć, oprawca był jeden a smutków wiele. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję za odwiedziny .
Pan Ropuch Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @Somalija wietrzyły mojej energii tu mi coś ciągle nie gra chyba bym dał - moją energię albo spijały moją energię Pan Ropuch
Somalija Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @Pan Ropuch w sensie szukały mojej energii Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Pan Ropuch Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) @Somalija pasuje teraz ;) :) :D choć nie jeszcze podrążę zamieniłbym kolejność 3 i 4 strofy skoro w drugiej już zajęły się umysłem to w następstwie nerwami, czaszką i krzyżem idąc sobie po centralnym układzie nerwowym a później energią tak to widzę Pan Ropuch Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @Czarek Płatak to jesteś u siebie. Ja urodziłam się w krainie Odyna, zawsze i wszędzie mi daleko... Pozdrawiam. 1
[email protected] Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @Somalija Somi ależ Ty pięknie przycinasz i na zero wyszedł Twój bilans. Pozdrawiam przy niedzieli. 1
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) @Pan Ropuch nie, Ropuszku. Zachowałam tu chronologię, ponieważ najpierw byłam uczona i strofowana, jako mała dziewczynka, później oddziaływanie psychiczne, przybrało inne formy. Dziękuję Ci za wskazówki i pracę nad moim wierszem. Pozdrawiam wesoło Aga Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @[email protected] wiesz Grześ bierzesz piłę i rżniesz . Na poważnie, oryginalny wiersz przesłałam znajomym i zachowałam dla siebie. Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @Somalija Somi nie rób ze mnie drwala, choć wierszyk pochwalam. Miłej niedzieli i słońca w bród.
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @[email protected] Osz Ty ? Gdzież bym śmiała Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Co dzień myślę o ,,niemych pocałunkach ryb" z Twojego wiersza. Ale rzeczywiście, ja nie potrafię przeklinać. Mam poczucie humoru i potrafię wycelować ripostę, rozśmieszyć wszystkich dookoła. Gdy przeklinam, nie wychodzi mi to na dobre. Tylko synek podłapuje
[email protected] Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @Somalija Pojechałaś po oskrzelach- a to zawsze rozwesela. Pozdrawiam Rybeńkę Somi.
Somalija Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @ais dziękuję, poprawiłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi