w kropki bordo Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 kiedy wrócisz powiem ci o szerszeniu który zamieszkał w moim lewym uchu poproszę żebyś go zabił ale to po kolacji teraz szczypią mnie oczy szum morza narasta nie mogę pisać przez okno widzę jak siedzisz na falochronie palisz papierosa z nieba lecą kolorowe filiżanki pełne kawy tu film urywa się siedzę na murku strzelam z procy jeszcze się nie znamy 150620 6
Somalija Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @w kropki bordo świetny, dynamiczny obraz. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
w kropki bordo Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @Somalija Dziękuję, niezmiernie mi miło :) Pozdrawiam również, miłego:)
w kropki bordo Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @fregamo no to spoko :) dzięki :)
w kropki bordo Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @ais.....nie wierzę! Dziękuję :) miłego :)
ais Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 Pierwsze wersy przypomniały mi zasłyszaną dawniej historię o kobiecie, która poprzez zamażpójście przysposobiła córkę małżonka. Nie lubiła dziewczynki i chciała jej się pozbyć. Aplikowała dziecku szczypawki do ucha/uszu!!!!!!!!!!!!!!! Brrrrr.... Tak, więc czytam bez pierwszych wersów. A to najbardziej: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam.
w kropki bordo Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @ais Dziękuję, oczywiście, że nie chodzi o prawdziwego szerszenia, więc spoko można czytać. Jeszcze raz miłego piątku i weekendu :)
Gość Franek K Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 (edytowane) Epikryza: siedziałam/łem na murku, szerszeń użądlił mnie w dupsko, wielkom/im poetkom/poetom jezdem. Warto strzępić klawiaturę? Edytowane 25 Lipca 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
w kropki bordo Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 @Franek K a to tutaj nazywa się "rewanżyzm" Pozdrawiam również:)
Gość Franek K Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) @w kropki bordo Ależ skąd! To wyrażenie własnej opinii :) Pozdrawiam. Edytowane 26 Lipca 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
w kropki bordo Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 @milczenie owiec dziękuję za serce, miło mi:) Pozdrawiam serdecznie :)
Czarek Płatak Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 Z wiersza na wiersz większy fan i fun! 1
w kropki bordo Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 @Czarek Płatak Jest fun....jest zabawa. Dzięki fan:)
Rekomendowane odpowiedzi