w kropki bordo Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 mój pies szcza na bukszpany tej co przyjeżdża ze stolicy całymi dniami szwenda się po wsi szcza na bukszpany miejscowych zamiejscowych hektor mój niezrównany kochanek ma erekcję liże mi stopy w chmarze owadzich skrzydeł na widoku pierdolę wszystkie bukszpany 150620 2
w kropki bordo Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @Somalija Dziękuję:) Tak, tutaj moja Peelka jest bezkompromisowa, lubię ją za to :) Mówi "Nie" wszystkiemu, co jest nabzdyczone, sztuczne itp. Pozdrawiam serdecznie :)
Johny Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @w kropki bordo Bardzo :). Aż się uśmiechnąłem. Jest taki buntowniczy, pokazuje olewczy stosunek do życia, konwenansów, zmyślonych problemów. Kojarzy mi się z tą piosenką :)))))))))):
w kropki bordo Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 @Johny Dziękuję, jak cudownie, że Ty to odczytałeś, a piosenka idealnie pasuje do klimatu Peelki, jej psa i kochanka. Pozdrawiam i miłego dnia:) @Somalija serce mi dałaś, no prze Pani Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 @w kropki bordo jest charakterny, ale dlaczego ,,Pani''? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
w kropki bordo Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 @Somalija Dla żartów Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Buk z Tobą, też nie lubię szpanu ;)
w kropki bordo Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 @jan_komułzykant no to jest nas dwóch, jeden zuch i drugi zuch! Dzięki :)
Czarek Płatak Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 Kurde, wiadomka, że pierdolić ;) Pozdro 600! 1
Rekomendowane odpowiedzi