Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 14 Lipca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Dziękuję słowom że potrafią, przejąć mój ciężar na ramiona i jak nikt inny wiernie biegną, kiedy drugiego chcę przekonać. I wiedzą kiedy stanąć z boku, gdy wokół cisza uśmiechnięta, a rozmodlony zachód słońca, nad wód lazurem nagle klęka. Edytowane 14 Lipca 2020 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 12
Gość Radosław Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @lena2_ słowa mają wielką moc a Twoje wersy wdzięk. Serducho z uśmiechem. Pozdrawiam.
ais Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Śliczny wiersz, a końcówka przyprawia o dreszcze!!! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. Edytowane 14 Lipca 2020 przez ais (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @lena2_ "Coraz więcej rzeczy rozumiem, lecz coraz trudniej mi przychodzi wyrazić to w słowach". - Stefan Kisielewski. Pozdrawiam Lenko, mam to samo, ale Ciebie zrozumiałem.
lena2_ Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @Radosław dziękuje za serducho i uśmiech @ais Piękne dzięki za to zdjęcie, tak bardzo pasuje do puenty:):) @[email protected] Dzięki za zrozumienie:):) I dziękuje pozostałym serduszkom:):)
Marta Fatyga Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @lena2_ Jeden z tych, które warto przeczytać. Pozdrawiam
lena2_ Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @Marta Fatyga Dziękuje Marto za uznanie:) pozdrawiam:)
lena2_ Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 Dziękuje pozostałym czytelnikom za serduszka:)
Rekomendowane odpowiedzi