w kropki bordo Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 (edytowane) nadleciały porcelanowe łabędzie bezszelestnie usiadły na stawie wtedy mnie zawołałeś słońce zachodziło jak nigdy wcześniej stałam na ganku wycierając talerz i patrzyłam wszystko w tym kiczu jest doskonałe powiedziałeś znikały pod wodą jak fioletowy zachód pomyślałam o dziewczynie i chłopaku którzy przy gwiaździstej 47 w warszawie spadają teraz z dwudziestego piętra trzymając się za ręce 220420 Edytowane 27 Czerwca 2020 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 3
[email protected] Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 @w kropki bordo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
w kropki bordo Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 @[email protected] Dziękuję, wstrząsający jest twój wiersz. Dziękuję, że mogłam go przeczytać. Trudny temat, ale niestety przerażająco aktualny. Pozdrawiam serdecznie :)
[email protected] Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 @w kropki bordo Muszę Ci powiedzieć że są to autentyczne przypadki spisane z gazet, internetu, TV, zresztą w komentarzach do wiersza jest to wyeksponowane. Miłego wieczoru.
w kropki bordo Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 @[email protected] To niestety smutna prawda.... Dziękuję i miłego wzajemnie :)
Czarek Płatak Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, jak lubię. Zakochany żal. Tak fajnie potrafią unosić się nad chodnikami ;) Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji)
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 Coś w tym tekście jest, jakby za dużo tekstu do przekazu, ale są fragmenty. Tekst wydaje się spontaniczny i to jest fajne. Pozdrawiam t.
w kropki bordo Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 @Czarek Płatak Dziękuję za komentarz, ja też tak lubię. Miłego dnia :) @Tomasz_Biela Dziękuję za opinię. Miłego :)
Rekomendowane odpowiedzi