ais Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) jest odludna przestrzeń nad którą latają wygłodniałe harpie wydrapujące pazurami drogę na Olimp sa zbyt zajęte, żeby zauważyć opancerzony szczyt marzeń to tam śpi Mały Książe wtulony w pieszczoty mantikory maleńki mój ukołyszę cię bezkresnymi biodrami nakarmię wiarą naiwnych napoję łzami zdradzonych jadowite płatki róży wilgotnieją od słów na granicy złudzeń gdy chłoną je ostre szpony które po chwili rozrywają floem urodziłam kota Jarosława K. Edytowane 14 Lipca 2020 przez ais (wyświetl historię edycji) 4
Pan Ropuch Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 @ais Ostatni wers naprawdę, naprawdę... re re kum kum WTF?! Pan Ropuch 1
ais Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 @Pan Ropuch To erekcjato, więc musi być odjazd :] Poczytaj trochę tu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w dziale z konkursami jest ogłoszenie parafialne na konkurs, można wygrać hajsy, więc czytaj Panie Ropuszku i pisz, może wygrasz parę ełro xD Miłego wieczorku :)
ann13 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 @ais zakończenie jest od czapy, za bardzo abstrakcyjne, niemożliwe do wykonania przez pe(eRRR)elkę, ale dziękuję, za wsparcie, bo na pewno nie przyjdą, miliony :) 1
Pan Ropuch Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ais urodziła kota Jarka K. a kot ma AIDS jak to już kiedyś bywało. Podpisuję się@ann13 miałem te same słowa na koniuszku języka, ale skróciłem do minimum. Pozdrawiam Pan Ropuch 1
ais Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 @ann13 Oj, trzynaście, no! Ale bardzo mi się podoba i nie zmienię, choć byście mnie końmi rozrywali. Nie, nie, nie. Jest ślicznie :] Pozdrówki! @Pan Ropuch Ais nie urodziła kota Jarka, tylko mantikora :P Jest ślicznie i już :] Pozdrówki!
Antosiek Szyszka Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
ais Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Jak można śmiać się z kota pana Jarka :-/ Wstyd! Kot nie miał AIDS, bo żył w celibacie!!! I miał założyny pas cnoty! :-/ No co za ludzie...
jan_komułzykant Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Optymalny. Faktycznie ślyczny ten kocurek je, a jaka rasa, znaczy... a jakiej maści ? ;p 1
ais Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 @jan_komułzykant To była maść tygrysia :p Janku, a czemu Twoje literki są takie niewyraźne i bujają się, jak pan na avatarku? hahaha Dziękuję ślicznościowo i pozdrówki ślę :)
Czarek Płatak Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 uje! Pikantnie, na ostro i w sosie klasycznym :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo u mnie - literki (tutaj 3), podobnie jak u innych pieski, czy kotki upodabniają się do właściciela, niektóre z tego powodu posiadają również kojec. ;) źródło: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
ais Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @jan_komułzykant Wybacz, ale ciężko odczytać. Pozdrawiam :) @Silver Dziękuję za serduszko! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi