Jarema Kucaina Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) wyciągaj kulasy bracie mój jak chcesz żyć w dwutysięcznym szóstym dokonała się masakra nikt nie zaspał bo nikt nie spał, bracie mój w dwutysięcznym szóstym dokonała się masakra powiesili my za rogi kilku wrogów, bracie mój my palili w wielkim trudzie te niepalne szelki krwawe rzucaliśmy je na stos bracie mój na stos- wielki sztos gdy zabrakło dla nas banków my się wzieli za premierów za premierów bracie mój za te moordy zakazane - hordy ich bracie mój za nieprzemakalne płaszcze służb, za te generalskie świnie bracie mój, za te generalskie świnie, dokonała się masakra tera wszyscy biedni chudzi teraz my szczęsliwi, bracie mój bo od tego kula jest bracie mój nie zatrzymuj się staniesz na przystanku śmierć , ale to już inna pieśń bracie mój wtenczs stój autor niejaki Walery Siekiera Edytowane 27 Maja 2020 przez Jarema Kucaina (wyświetl historię edycji)
ais Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Baśka miała nowy nick, ale niedługo i ten znikł T? Z? W? xD
Jarema Kucaina Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 JAM JEST KUCAINA ! , JAREMA KUCAINA !
jan_komułzykant Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. niech będzie, że JAREMA i KUCAINA, ale piszemy: "w dwa tysiące szóstym", ponieważ, że: dwutysięczny (2000) to dwutysięczny - i kropka. (Powiedzmy, że termin zarezerwowany tylko dla tego przypadku, ok?) PS Aha, nie wiem o co chodzi z Baśką, nie wtrącam się. :)
ais Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie mówiłam. Chlip chlip. Ale za co w sumie? Za co Jarema ma bana? Niezbadane są wyroki...
Rekomendowane odpowiedzi