Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Luule Opublikowano 25 Maja 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) łatwiej bywa z przeprosinami przychodzą naturalniej choć nie zawsze potrafię gdy coś jest z pozoru błahe niewidzialne jak roztocza mikromilimetry krzywd pomijam świadomie lub nie szybciej przeprasza się za rozbity wazon niż za nawarstwiony kurz pyłki nektaru niepozorne drobinki z których tworzycie dla mnie miód widoczne dopiero pod lupą i te tak oczywiste że spowszedniały wszystkie powody do nigdy nie wypowiedzianej wdzięczności czekam na odwagę co uwolni ją na głos z poczwarki w imago ______________________ przede wszystkim mamie, wszystkim najbliższym i bliskim, znajomym i przypadkowym dawcom pyłku - dziękuję Edytowane 25 Maja 2020 przez Luule (wyświetl historię edycji) 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 Witam - podoba się a zwłaszcza ten wazon i kurz... Pozd.
Luule Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 @Waldemar_Talar_Talar dziękuję za ślad i serce. & @Lahaj, @Joachim Burbank, @iwonaroma , @Andrzej_Wojnowski za ciche serduszka:)
Gość Franek K Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Wdzięczność, podziękowanie za tzw. całokształt też może być takim pyłem. Tak to chyba powinno działać. Tak myślę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. FK.
Luule Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, wtedy to miód dla serca. Budowa ulu relacji;) Dałam wczoraj mamie laurkę, z dopiskiem - 'od za starej na to? Córki'. Z tym wierszem i krótką listą podziękowań. Za dnia jakoś trudniej mi być patetyczną i odważną, łatwiej mi napisać. Więc chociaż tak. Dziękuję za serduszko i komentarz:) I dzięki @beta_b, @Radosław
[email protected] Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 @Luule Luule najcudowniejsze jest to, czego nie widać gołym okiem, ale czy wtedy jest piękne? Oko jest wyrazicielem piękna, ale czy aby tylko? Miłego weekendu.
Luule Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oko, to tylko część mozaiki doznań. na szczęście;) dziękuję za serduszko i rewizytę
[email protected] Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 @Luule Serduszka nie oddałem, Amor spóźniony ze strzałem. Kłaniam się mile.
Rekomendowane odpowiedzi