Robert X Opublikowano 7 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Wypalony bóg niedopałek boga więc z kolan i w drogę i choćby czasem doliną o egipskich rysach i boga by nie mieć to wyrzucić strach z dłoni wziąć jego oprawcę w ramiona i suchą stopą każde morze czerwone Wiersz przeniesiony do "Poezja - Forum dla początkujących poetów" MODERATOR
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Nie gniewaj się, ale proponowałbym dział dla początkujących. Pozdrawiam. JJK
Robert X Opublikowano 9 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Dzięki za propozycję.Wcale się nie gniewam.Pozdrawiam(-:
Izabella_Sendor Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 a ja uważam, że publikuje Pan tam, gdzie naprawdę trzeba ;-) ahooj
seweryna żuryńska Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ciernista jest droga bez wiary w ... cud ci, co z aniołami pod ramię, jakżeż szczęsliwi ale ze spieczonymi od żalu wargami, niezwykle ciężko bardzo mnie poruszył twój wiersz lubię "po horyzontu kres" wielkie dzięki pozdrawiam seweryna
seweryna żuryńska Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 a wielebny Moderator mógłby niekiedy z większym rozmysłem seweryna
Robert X Opublikowano 12 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Dzięki za opinię i obronę przed Moderatorem(-: Jego prawo.Pozdrawiam przy okazji. Na szczęścię wygórowane ambicje nie są moją mocną stroną.Pozdrawiam(-:
Rekomendowane odpowiedzi