Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dwa kilo miłościna krzywych nogachoddaniazlizując z dłonikrewżycie wróciłstraconedwoje oczu żółtychkażdej nocyz ciemnych pod-sufitówliczy oddechyłzy mierzywłasną miarąnie-wiara
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Agnieszka_Gruszko @ Sep 2 2003, 09:39 AM) dwa kilo miłościna krzywych nogachoddaniazlizując z dłonikrewżycie wróciłstraconedwoje oczu żółtychkażdej nocyz ciemnych pod-sufitówliczy oddechyłzy mierzywłasną miarąnie-wiara tak jest..jakoś..że jak tu przychodze....to szukam twoich wierszy...bardzo mi są bliskiedwa kilo miłościna krzywych nogachoddaniaten Czesław ten Czesław........ściskam - Mirka
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 klimat znajomy - Twój po prostu, ale ostatnio i ja się w nim poruszam po omacku, tyle że moje "ż" trudno będzie przywrócić, a i jeszcze coś, jakoś tak automatycznie przeczytałam ostatni wers jako nie - wiarą, hm, też nieźle;-)pozdrawiam serdecznie, agnieszka
Rekomendowane odpowiedzi