Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @tie-break U mnie halloween w głowie jest cały rok.  I tak. W poezji opisuje jedynie mrok,zbrodnie, śmierć i wyrzutków życiowych. Może i jest to monotonne, jednostronne i nudne ale przynajmniej prawdziwe w przeciwieństwie do cukierkowo-optymistycznej poezji o niczym.
    • @tie-break   dziękuję za zajrzenie, czytanie i komentarz :) milo mi.   implozja.   wahałem  się bo w grę wchodził jeszcze kolaps grawitacyjny albo w końcu osobliwość.   "implozja galaktyki" to metafora bo nic takiego w życiu wszechświata nigdy nie nastąpiło.   gdyby tak się stało to czarna dziura miałaby początkową wartośc miliardów gwiazd i byłaby prawdziwym potworem.   ale jej dżety byłoby zjawiskiem o którym poeci mogliby pisać poematy.   implozja - nic innego nie przychodzi mi do głowy.....     ale dzięki :)  
    • Bywa, że kto przewodzi ustala się już na pierwszej randce, a bywa, że rywalizacja i walka o przywództwo w imię ambicji i niespełnionych urojeń trwa i niszczy związek, co opisałeś. Pozdrawiam
    • Opisujesz bardzo mroczny obraz świata, który wrył się tak okrutnie w duszę peela, że to doświadczenie doprowadziło go do obsesji i psychozy. Grzech, zło, Stwórca jako Ktoś, w Czyje Imię skazuje się potępieńców na najgorsze kaźnie, no i historia ludzkości jako niekończący się pochód wyrzutków, zbrodniarzy i innych szemranych typów, to wszystko chyba jest nadmiernie ekspresyjne i jednostronne. Czyżby nadchodzący Halloween wszedł za mocno do głowy?
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No i kiedy nie pytać:). 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...