Sol Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 sypie biały puch muzyka cicho płynie a ja marzę lub sypie biały puch muzyka cicho płynie nastał czas marzeń
Paweł Tutaj Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 mam nadzieję że nie marzniesz, marząc... pozdrawiam :)
tygrys_pietrek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 niezly obrazek ale musisz go inaczej ubrac w slowa. czlowiek lezy sobie na kanapie w cieplym domu, slucha radia ktore cichutko gra a za oknem sypie snieg i jest tak cicho jakby a calym swiecie sypalo. i przychodza ci takie mysli do glowy jak patrzysz na skale (o ile ktos ma stare radio) czy powiedzmy w takim sarajewie tez sypie snieg ? swietny obraz ale nie wiem czy ci sie uda ubrac go w slowa. pietrek
Sylwek Ziegler Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 "nastal czas marzeń wprowadza nieco bajkowy klimat..."....
Piotr_Mogri Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Zmień trzeci wers, dopracuj pierwszy i drugi a będzie całkiem interesująco. (wyeliminuj niepotrzebne czasowniki i przysłówki) pozdrawiam Piotr
Rekomendowane odpowiedzi