Iwa-Iwa Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Byłeś malutki czarne, skrzydła małe miałeś, do pokoju w nocy mi wleciałeś, nie chciałam cię wyganiać ale wybacz, spać mi nie dawałeś i się ciebie wystraszyłam. Jak dla mnie mógłbyś zostać nawet, ale przykro mi to stwierdzać, ty niebezpieczny się wydawałeś. A ja no cóż mam, długie włosy, po tatę mnie pofatygowałeś. I cię wygonił :) 1
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 @Iwa-Iwa nie wiem, czy to wiersz - ale fajny.
Iwa-Iwa Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałam po prostu się podzielić co mnie w nocy spotkało dziękuję za miłe słowo :)
Deonix_ Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Lubię opisy spotkań ze zwierzętami. Ale bardziej niż wplątania się we włosy bałabym się ugryzienia. Nietoperze niestety przenoszą wściekliznę. No i azjatyckie gatunki mogą być rezerwuarem potencjalnie patogennych dla ludzi koronawirusów. Pozdrawiam, D. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Deonix_ (wyświetl historię edycji)
Iwa-Iwa Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bałam się wtedy jak cholera :)
Rekomendowane odpowiedzi