Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Lana widziała moje zdjęcie to na którym w dziwny sposób układam usta obcy myśleli że śpię a to tylko dreszcz uchwycony w migawce bez duszy w źrenicach szarego nieba chwilkę trwają jak ptaki gdy ciało domaga się pieszczot zajmij dłonie kreowaniem szczytów napluj niech każda kropla ulepkiem osiądzie w przełyku bezmleczne piersi dociskaj wytrwale miarowe nic nic najczulszy punkt przejścia pod brzuchem  
    • @Leszczym Mam 50 % szans w obie strony :)  W zależności od sytuacji i towarzystwa. :) 
    • @infelia Świetny obraz polskiej prowincji - groteskowy i ironiczny. Balansujesz na granicy karykatury i realizmu, tworząc obraz równie absurdalny, co rozpoznawalny. Jest tu również komentarz do polskiej mentalności. Zakończenie to poetyckie podsumowanie nocy, które brzmi niczym refren ballady o samozagładzie wspólnoty. Znowu żywioł zatriumfował nad kulturą. :))
    • @Berenika97 Tylko widzisz tu jest jeszcze jeden wcale nie planowany myk. Otóż wbrew wielu powszechnościom świat docenia i złośników i złośnice. Więc mówiąc o 50 % szans, masz zapewne na myśli to drugie 50 % :))) Ale co ja tam wiem...
    • @gucio.olsza trzeba się przekonać:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...