Lahaj Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) bez asekuracji bez gwarancji tocząc blitzkrieg w domowej wojnie prawą nogą na fantomowy stopień w górę chciałem a jednak spadam spadam na łeb na szyję jak rynki walutowe na giełdach w Nowym Jorku w Londynie i Tokio lecę w dół lecę w mroku mój umysł szuka podparcia wyparcia dłoń chwyta powietrze w ustach ucichł protest upadłem. po osobliwej zimie wiosna w skorupie boję się myśleć o lecie kiedy podam ci rękę bez barier Edytowane 20 Marca 2020 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 7
MIROSŁAW C. Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 @Lahaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, to lato może być niepodobne do innych... Pozdrawiam. 1
Lahaj Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Dziękuję za zainteresowanie. za pomocą upadku ze schodów którego doświadczyłem we wtorek a który zakończył się szczęśliwie złamaniem tylko ręki staram się egzemplifikować sytuację w której tkwimy wszyscy. Stąd np wojna domowa bo wróg nie jest na zewnątrz a jest w nas i niepokojące jest nie to co teraz tylko co się z tego wyłoni. Zatem pozdro Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 20 Marca 2020 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 1
Gość Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) @Lahaj to się nazywa ucieczka przed wirusem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. teraz masz swoją własną broń, gadającym głupoty przywalić możesz...serio to ja też chora, po tej konferencji z której Ci notatki wysłałam.... podpisuję się na gipsie Lahaj, zauważyłam już nowe trendy w projektowaniu odkąd pojawił się alien.. Koniec z utopią Cordyline australis zamieniamy na drzewa owocowe. Szukamy dobrych rozwiązan. Projektanci przestrzeni zielonych teraz skupiają się na Food Garden and Wellbeing. Damy radę. Pzdr Edytowane 20 Marca 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
fregamo Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 @Lahaj "w mroku mój umysł"... jest tam kto...?xd pozdrawiam bez barier
Pan Ropuch Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 @Lahaj Po raz kolejny byłem i zobaczyłem. Nic ponadto. A.G.
Natuskaa Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Świetna jest ta druga zwrotka :) Pozdrawiam
Lahaj Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 @fregamono w mroku no :-) tez pozdrawiam @Natuskaa dziękuję pozdro @Aleksander Głowacki może kiedyś ;-)
Lahaj Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) @Grynszpani ta wybiórczość wirusa jest dość tragikomiczna w kontekście niedawnych konfliktów pokoleniowych i wystąpień Grety wywołanych zmianami klimatycznym. To wyglada jak jakieś zrządzenie losu. Natura daje natura odbiera. Edytowane 26 Marca 2020 przez Lahaj (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Lahaj! No gdzie Ty łazisz i ręce łamiesz ! Zamiast siedzieć w chałupie na d...:-)
Lahaj Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 @Gosława nie wszyscy mogą. :-) pozdro
[email protected] Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 @Lahaj Prawa wolna złapie... pióro, a podrapiesz się... tą dziurą. Pozdrawiam, wracaj do formy fizycznej, bo liryczna jak widzę nie ucierpiała. 1
Rekomendowane odpowiedzi