Iwa-Iwa Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 Nikt mnie tak nie zranił, nikt tak nie oszukał. Mówiłeś o zaufaniu a ty chyba nie wiesz co to jest. Mówiłeś o budowaniu szczęścia lecz teraz buduję to z nim. On mi podał swoją dłoń, on siedział zemną dzień i noc. Tak to mój chłopak kretynie, ty chyba nigdy nie będziesz wiedział co to miłość.
Iwa-Iwa Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja dopiero się rozkręcam !!!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Iwonko - jestem za - daj mu popalić... Trzymaj się uśmiechu.
Iwa-Iwa Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chociaż do tego się przydał mam o czym pisać hahha
Gość Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 @Iwa-Iwa Jednak to brzydko nazywać kogoś kretynem i do tego publicznie. Może raziło go Twoje słownictwo... ? ;) Pozdrawiam :)
Iwa-Iwa Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tylko w wierszu tak
Rekomendowane odpowiedzi