Ten utwór został doceniony przez użytkowników. kwintesencja Opublikowano 11 Marca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 Klosz Położyłeś mnie pod kloszem jak eksponat, albo deser suto lśniący od polewy. Uwolniona, byłam ornamentem komnat, kruchość kształtów kosztowałeś jak kęs bezy. Konsumować znów skończyłeś z niedosytem, („przez chroniczną zmorę braku apetytu”). Wino język rozwiązało mową głodną, jawiąc twej rozwiązłej diety różnorodność. 12
Lach Pustelnik Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 Świetnie się to czyta. Tym świetniej, że pozwala mnie, facetowi, poznać świat doznań kobiecych...:). Pozdrawiam :)LP 2
kwintesencja Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 @Lach Pustelnik Dziękuję, bardzo mi miło, również pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2020 @kwintesencja Mam być wyrozumiały więc będę debiutantko, płynnie się czyta, wiersz pisany ciekawym językiem bardzo wysublimowanym, zindywidualizowanym. Cieszę się że jestes wśród nas. 1
iwonaroma Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2020 Naprawdę bardzo ładny wiersz. Wysmakowany :) 2
kwintesencja Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2020 @iwonaroma Dziękuję pięknie :) @[email protected] Dzięki za wyrozumiałość ;) 1
Czarek Płatak Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 W głowę zachodzę jak stało się, że wcześniej nie wpadłem na Twoje pisanie. Musiałaś bywać kiedy mnie nie było. Sprawne rymy, niebanalne uchwycenie tematu, liryzm i mądrość biją z każdego wersu. Cieszę się, że mogłem czytać i na myśl, że może (jeśli będziesz tutaj publikować) będę więcej. 2
kwintesencja Opublikowano 21 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 @Czarek Płatak bardzo możliwe, że się rozminęliśmy, ja tutaj wstawiałam teksty przez krótki czas, bliżej początku mojej przygody z pisaniem - w marcu 2020 roku, potem skupiłam całą swoją uwagę na instagramie, teraz wróciłam po długiej przerwie i chyba zostanę na dłużej, bo potrzebuję jeszcze jednego miejsca do publikowania tekstów :)
GrumpyElf Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 @kwintesencja Podoba mi się Twoja sprawność posługiwania się naszym językiem, dużo treści wplatasz w swoje wersy. Dawaj po kolei co tam masz na IG :) 1
kwintesencja Opublikowano 24 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2022 @GrumpyElf Dziękuję bardzo! Parę tekstów już czeka na dodanie :) tylko nie wiem za bardzo w jakiej częstotliwości należy tutaj publikować? codziennie?
tetu Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2022 Przeczytałam z przyjemnością i podobaniem. Pozdrawiam. 1
kwintesencja Opublikowano 24 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2022 @tetu Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi