majkaa_m... Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Drogi Panie droczę się już z Panem przez całe śniadanie Pan nie widzi wcale jakie to drogie danie Chciałby Pan tak wszystko między nami zdrobnić a ja już tak blisko mleko na stół prysło! musiałam znów kubek rozbić? Za oknem nam pięknie drozd rozwija trele a mi serce pęknie gdy Pan jak drop stęknie Czyż ja pragnę wiele? .... Pan poszedł na rozdroża ode mnie daleko i już wiem ja hoża że to kara Boża rozlać Panu... mleko
czarna Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 nie płacz nad rozlanym mlekiem, popatrz jakie piękne stokrotki zakwitły na podłodze ;)
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 jeśli mleko drogie to niech pan dochowa kultury choć ździebka bo cię kiedyś rogiem taka jedna krowa poruszy z łebka co Majka przeżyła z osobą wać pana temu tylko wiadomo komu ważna chwila jak śniadanie z rana nie bądź pan homo (serek) MN
amandalea Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jeśli pan nie chce waćpanny niech sam szuka kaszki manny a mleko zliże kotek mały szary niecnotek tobie radzę iść do wannywszak relaks w wannie pomógł niejednej pannie[i/]
Rekomendowane odpowiedzi