Ubrana skromnie
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Nata_Kruk 7 551
Czuć nostalgię, ale i.. miłość do... Kobieta, pisze po kobiecemu... :)
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez hania kluseczka · Opublikowano
@Nata_Kruk najpierw napisałam ten tekst pod piosenkę, długo z nią walczyłam, a i tak nie wypadła tak jakbym chciała:Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
a potem go zmodyfikowałam, powiedzmy pod wiersz, ciężko było, ale spróbowałam go oderwać od piosenki, może i się udało :) -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@Wędrowiec.1984 Droga kości, wieczna zmarzlina…i płatki śniegu na rzęsach Eloe :) piękny jest Twój wiersz:) -
Przez Migrena · Opublikowano
@Nata_Kruk Nata. Twój wiersz to o utwór o deziluzji i poszukiwaniu osobistego znaczenia w świecie zdominowanym przez chciwość, fałsz i pozory. policzyłem :) srebrzy się około 200 miliardów gwiazd. niech jedna z nich w Twoje dłonie......radość i szczęście Ci przyniesie ;) -
Przez iwonaroma · Opublikowano
wróg czy przyjaciel? to zależy czy jesteś młody czy bardzo stary czy jesteś zdrowy czy bardzo chory czy wierzysz a może nawet już wiesz czy nie wierzysz a nawet nie chcesz wiedzieć ludzie - liście jedni lekko opadają późną jesienią skruszeni ale barwni piękni innych żywozielonych wcześniej porywa wichura lub ktoś zerwie dla zabawy dla sztuki dla nauki albo ot tak zupełnie bez powodu
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi