Marek.zak1 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Janowi z Czarnolasu Jeszcze inny młodzieniec, cherlawej postury u mistrza się pojawił, z problemem natury osobistej. - Kobiety szpetnie mnie traktują, a z moich starań sobie jedynie dworują. - Dworuj sobie z nich także. Zdołasz je rozśmieszyć, poznają twój intelekt i zapragną grzeszyć. Edytowane 29 Lutego 2020 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 3
Gość Franek K Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 Świetne :) Osobiście bym troszeczkę jednak pogmerał w czwartym wersie, ale niekoniecznie...
Marek.zak1 Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Jak teraz? M
Moondog Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 często w takich sprawach pomaga intelekt bo skrócisz do niej dystans jak masz dystans do siebie :)
Marek.zak1 Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak, bo poczucie humoru i dystans do siebie jednak ten intelekt podkreślają i takie właśnie przesłanie. Pozdrawiam. M.
Gość Franek K Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po mojemu zgrabniej. Bardzo fajny tekst :) Pozdrawiam. FK.
Annie Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 Myślałam, że znowu będzie o „rozmiarach” a tu miła niespodzianka :) W sumie zgadza się, że kobiety najbardziej pociąga intelekt u mężczyzn, to zew natury, bo podświadomie chcą mieć inteligentne dziecko :)
Marek.zak1 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, takie właśnie przesłanie. O rozmiarach to raczej w limerykach, więc nie ten adres:). Miłej niedzieli. Ja już po spacerze, bo Sowa stała pod drzwiami. M.
Annie Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O la la, a ja dopiero przy kawie :) Również miłego :) 1
Rekomendowane odpowiedzi