Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Alicja_Wysocka 4 659
@Robert Witold Gorzkowski Otóż to - i bez Was i bez nas, świat dla nikogo :)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Berenika97 To jest super. Dzieciaki mają fajne pomysły, zrób z tego krótkie opowiadanie. Mam kilka wspomnień z dzieciństwa, postanowiłam je spisać, chociaż kilka. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@DagnaNie musisz czytać! Ale dziękuję za opinię, jest niezwykle konstruktywna, mądra i inteligentna, po prostu z klasą. Pozdrawiam. -
Przez Leszczym · Opublikowano
@Alicja_Wysocka To w gruncie rzeczy jest bardzo ze sobą powiązane :)) Ale co ja tam wiem z drugiej strony :)) @Alicja_Wysocka Do tego dodać jeszcze gotowanie (nawet lubię, choć już nie praktykuję, bo nie mam jak) i zmywanie (zawsze kierwa zmywam) i przepis na udane eldorado gotowy. No może jeszcze nierówne portfele i no wspaniałość nad wspaniałościami, raj nad rajem. Przeraj wręcz, ale to moja prywatna opinia. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Leszczym No i od braku dotyku, do prania - tak to leciało, poleciało. Hej! -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Alicja_WysockaLubię kreatywne dzieci i to bardzo! Wówczas nazwałabym Cię Małą Księżną z dużą wyobraźnią. Teraz jesteś Księżną z ogromną wyobraźnią. W ubiegłym roku, w pociągu jechała ze mną matka z 6-7 -letnią dziewczynką. Matka do niej: "zajmij się czymś, masz kredki to sobie rysuj" Dziecko wzięło kartkę papieru i kredki - narysuję Boga - stwierdziło. Matka zasnęła, ale mała przyglądała się białej kartce i nic nie narysowa, zaczęła mi zadawać tryliony pytań. Gdy matka się obudziła, zapytała - dlaczego nic nie narysowałaś? Jak to! - oburzyła się dziewczynka (Kasia) , tu jest Bóg! Przecież on jest niewidzialny! A niebo? - drążyła matka. Kasia odpowiedziała: zgubiłam niebieską kredkę, ale to i tak tylko chmury. Cwaniara! - pomyślałam.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne