exit Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 smażylismy razem te bzdurywychodziły surowe i przypalone zarazem można mówiąi cieszą się chyba durniemoże posłańcy piekła za błyszczenie ich czółmógłbym spokojnie przysiąc że gwałcą mimochodemże fajny kolega
Gość umbra palona Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @exit dla mnie bełkot :)
exit Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @umbra palona Ciekawe są twoje spostrzeżenia. Masz wnikliwą zdolność diagnozy. Czuję zdeżenie z polonistą. Tym razem bez uprzejmości, również za moją poprzednią butę?
Gość umbra palona Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @exit nie jestem polonistą żeby wiedzieć, że zderzenie pisze się inaczej niż napisałeś....:)
exit Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @umbra palona haha... No przepraszam. Za to cięgi zawsze. I ortografia to oj... dużo mi się należy. :)
exit Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @~Mari*anna~ @umbra palona OK. To tak zrobię. Wrzucę następny wiersz, nie wiem kiedy, na warsztat. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem przekaz o chromosomach. Mój temat w wierszu, układać miał się, raczej jak potencjalna i przypadkowa ofiara, obok nieprzychylnego gbura z kolegami. Kolejna lekcja.
Rekomendowane odpowiedzi