fregamo Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) moje małe nadzieje wiszą w przedpokojowej szafie gdy wychodzą na zewnątrz wyciągam je na światło stara kurtka bluza z polaru brały udział we wszystkim wszystko widziały znoszone buty w nieznośnym grymasie poniosły tym razem w objęcia świata moje małe nadzieje tak samo jak zawsze zgubiły drogę teraz chodzę w zawieszeniu szukając nadziei nawet tej małej Edytowane 30 Stycznia 2020 przez fregamo (wyświetl historię edycji) 2
Nata_Kruk Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny pomysł na wiersz... ale ukośniki, zasugeruję wyciąć. To jakaś tam wersja... może ktoś inny coś szepnie. Pozdrawiam.
fregamo Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 O dziękuję za poświęcenie czasu i wg doceniam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Mi się podobają owe nadzieje... Pozd.
Nelson Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to celowe? Nie "we" wszystkim? Pomijając to bardzo fajne przemyślenia. Mówia czysto, że twórca nosi sporo na ramionach. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Nelson (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne. Szczególnie Choć to wiszenie kojarzyć się może , no trochę ze śmiercią, ale ożywa dalej wiersz i to jest fajne. Pozdr. J.
Koziorowska Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 Podoba się bardzo. Wiersz jest niejednoznaczny w przekazie, daje swobodę interpretacji. Z przyjemnością będę tu powracać. :) Pozdrawiam słonecznie.
Rekomendowane odpowiedzi