Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Posem   Bardzo dziękuję!    Dziękuję za te słowa - cieszę się, że akurat ten wers wybrałeś -  to dla mnie najważniejsze zdanie w całym wierszu. I bardzo podoba mi się Twoja myśl na końcu - że każdy w jakimś stopniu zasługuje na pamięć. To prawda!  Serdecznie pozdrawiam.   
    • @Bożena De-Tre ...ładnie powiedziane....

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Skąd Grahamoza...? A jakaś tam forma ksywki z czasów zaprzeszłych, która przylgnęła, jak z resztą kilka innych. Chyba do przelewania myśli na papier w miejscach publicznych nadaje się w sam raz...bo to i Graham... (Masterton, Greene, Swift) i proza...i groza...i mimoza...a nawet koza Do koloru, do wyboru! Raz jeszcze dziękuję Pozdrawiam, G. P.S. De-Tre...? Skrót od podwójnego nazwiska czy nawiązanie do norweskiego/duńskiego???  
    • @hollow man ja lubię odcienie niebieskiego:)
    • Brzozy zapłakały dzisiaj w nocy. O 3:16 obudziło mnie łkanie.   Igła wbita w korzeń. Transfuzja mojej krwi. Cmentarne drzwi.   Sowy zahukały. Mech objął szyję. Otula do snu.   6:35 Krzyki ambulansu. Kruk zadzwonił. Wybrał numer alarmowy. Próbował reanimować. Nie wiedział jak. Zapłakał.   Iskra zgasła.
    • @hollow man ładne, no i czekamy na czerwony. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...