Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 Jak skasować zielony pasek z komentującym? Powtórzył mi się i nie wiem jak go usunąć go usunąć.
Nata_Kruk Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 ... przykro mi, ja nie pomogę. U mnie nie ma żadnego paska. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Nata_Kruk chodzi mi o ten pasek po lewej stronie w wierszu Niebieskie ptaki wstawiłem przypadkowo dwa razy i nie mogłem skasować jednego z nich @Natuskaa @Natuskaa 1
Nata_Kruk Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 Henryku, ok. widzę, ale i tak nie wiem, co mogłabym Ci napisać..:( Przykro mi. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Nata_Kruk może za jakiś czas, ktoś podpowie pozdrawiam :) 1
Mateusz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2020 @Henryk_Jakowiec Najlepszym sposobem jest naciśnięcie dwukrotnie przycisku backspace, gdy wskaźnik jest ustawiony tuż przed "zawołaniem". Można też zaznaczyć tekst myszką przytrzymując lewy przycisk, istotne, by zaznaczenie objęło całą ramkę - najlepiej wraz z polem "za nią".
_M_arianna_ Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) @Henryk_Jakowiec X - wyixować też można. Tym x do kasowania. Jeden pasek x - kasujesz, a drugi zostawiasz, i zapisujesz. A czasem wszystko może zależeć od tego, co ukrywają te trzy poziome kreseczki, w prawym górnym rogu głównej strony. Szczegółowo. Edytowane 12 Lutego 2020 przez ~Mari*anna~ (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2020 @~Mari*anna~ Zapisałem to sobie w moim suflerze. Dziękuję. Pozdrawiam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 Nie mogę czegoś zrozumieć. Moderator napisał, że pomiędzy jednym a drugim wpisem (komentarzem) musi być 5 minut przerwy. Pięć minut minęło a komentarze i tak zostały połączone. Nie podoba mi się to. Skoro wstawiam komentarz danej osobie to powinie być adresowany do niej a nie łączony. 1
jan_komułzykant Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to faktycznie czasem wkurza, ale są osoby, które nabijały sobie ilość komentarzy w ten sposób, że za każde dane jej dodatkowe "serce" np. w komentarzach piszą: "dziękuję za Twój głos", Ty jako grzeczny kolega dajesz następne, za jej wpis i znowu masz w wątku śmiecia: "dziękuję za Twój głos". W ten sposób można to było robić w nieskończoność. Dla mnie zagadką jest - PO CO to komu? Niestety odpowiedzi nie znam. Niektóre wątki z takimi podziękowaniami mają dość pokaźną liczbę po 40 - 60 wpisów. Dlatego @Mateusz "wymyślił" łączenie wątków, żeby nie następował tzw. ciąg "podziękowań" - tak przynajmniej przypuszczam. Niestety, osoba robiąca to notorycznie, znalazła już sposób na omijanie tego "łączenia", bo jak widzę robi to skutecznie nadal. No cóż, niektórzy uwielbiają wyścigi ;))) PS Sprawa problemu z usuwaniem "zielonego" banerka też mi się trafia bardzo często, rzeczywiście jest z tym problem, bo trzeba swoje odczekać a jak trafi się, że trzeba szybko odpowiedzieć - trzeba się zająć paznokciami ;) 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 @jan_komułzykant Serdeczne dzięki za kolejne wyjaśnienie, (co, jak i po co), o które jestem mądrzejszy. Będę wstawiał komentarze po nieco dłuższej przerwie. Połączonych nie będę rozdzielał. Prywatnie jestem hobbistą lub jak inni mówią kolekcjonerem wielu różnych rzeczy. Serc nie koniecznie. Swoje serce oddałem małżonce - 50 lat temu. Dziesiątego stycznia mieliśmy rocznicę. W myśl zasady i powiedzenia, co los złączył niech trwa wiecznie od teraz (na tym forum) będę to szanował. Osobne czy połączone dla mnie będzie to bez różnicy. Kto będzie chciał znaleźć moją odpowiedź do swojego komentarza to ją znajdzie. W taki to oto sposób Twoja rada nie pozostanie tylko wirtualna. Wprowadzam ją w czyn. Chyba, żebym zapomniał, ale wtedy szybko mi o tym ktoś przypomni. 1
Mateusz Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Głównie chodziło jednak o sam serwis - w przypadku, gdy pojedynczych komentarzy jest mniej, samo przetwarzanie wątków zajmuje mniej czasu. :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna rocznica Panie Heniu. Serdecznie gratuluję. Dzisiaj to zjawisko niespotykane. Proszę przekazać też gratulacje małżonce. Obrazek hmmm... jeśli czuje się Pan na siłach. ;)) Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 @jan_komułzykant Tak różowo to niestety w bajce chyba tylko bywa że jest posłuch, tolerancja, nikt nikogo nie wyzywa na utarczki, kłótnie, zwady - można mnożyć by przykłady lecz się brudy pierze w domu więc nie zdradzę ich nikomu. ;)) 2
jan_komułzykant Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 @Henryk_Jakowiec ja o zdradzie nie chcę słyszeć absolutnie żadnych takich drugie tyle w szczęściu żyjcie morzu gratulacji nerwy pewnie masz jak zbroję i jak dzwon bijące serce znaczy macie to oboje - pewnie - ja cię kręcę. :D 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 @jan_komułzykant Pewien dom był naszym domem a tym domem był Dom Dziecka właśnie tam się poznaliśmy gdzie w Policach ludność Grecka zasiedlając to miasteczko emigrację zakończyła a nam z Polic do Szczecina drogę życia wytyczyła ot historia, jakich wiele zwykła, szara i codzienna dla nas nigdy się nie skończy będzie zawsze, będzie cenna. 1
Rekomendowane odpowiedzi