Gizel-la Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) boso przyszłam czy mogę nie spytałam przywitałam przyszłam boso na chwilę i nic nie chcę nie muszę tylko wiatr tylko wiatr tylko wiatr jak potwór targa duszę Edytowane 20 Stycznia 2020 przez MałaAga (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 dla tych z wiatrami na drugim jest proktolog wie na ten temat sporo zatem nawet gdy tsunami ma nadejść załatwi proszę tylko uważać idąc schodami tam ślisko jest czasami a tu proszę maskę włożyć na klatce dopiero kalosze :) 3
Gizel-la Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) a może gastrolog poprawi, naprawi a może się zdziwi, a może ubawi chyba raczej nie, wszak zna, wszak wie bo codziennie rozgania wiatry i doznania tak trudne do sformułowania nie wierzysz? tak jest więc spróbuj rozwiązać z gastroentero test:))) P.S dziękuję za poetycki komentarz:)) Edytowane 20 Stycznia 2020 przez MałaAga (wyświetl historię edycji) 3
jan_komułzykant Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 tekst odebrałem trochę z przymrużeniem oka i przypomniał mi film "Wielkie żarcie". Jeśli czymś obraziłem swoim wpisem , z góry przepraszam. Daj tylko znak - natychmiast usunę, ok? 1
Gizel-la Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Absolutnie:) Jest ok. Pozdrawiam! 1
Lach Pustelnik Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ja zapraszam. Boso, z wiatrami i bez...:) 1
Gizel-la Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 a na pierogi też???? 1
jan_komułzykant Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 nie no, jak będą pierogi i wentylator, też chętnie zajrzę ;) 1
Gizel-la Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 ;))) klima na bank. A wiatry uciszymy:) a teraz łyk melancholii dla wrażliwych słuchem:)
jan_komułzykant Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 zastanawiałem się co można Tobie (dla wrażliwej słuchem) zadedykować, wg. tego co powyżej. ToTo, Billy Joel, a może jeszcze ktoś inny? Wybrałem Joela i jego pijanistę, sama rozumiesz ;) a to mój ulubiony, jako bonus : 1
Gizel-la Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 Dziękuję! Podoba się:). Pianino - tak!!! Pija-nino - umiarkowanie. Ale też na tak:))) Pozdrawiam!
Gizel-la Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) symfoniczna kompilacja - cudo (ukochany Nightwish) Edytowane 21 Stycznia 2020 przez MałaAga (wyświetl historię edycji) 2
Rekomendowane odpowiedzi