Tomasz Kucina Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. graphic CC0 Monica Bellucci…jej usta malinowe nuty nieprzemierzona przestrzeń warg na interpunkcjach włoskich mat tetrastych tego nie wyrazi ile by mogło się wydarzyćMalena Scordia plus męski dinksprowincjonalnych chamów – wikt dekoratywny sposób bycia jej differentia specificaów sycylijski delikates dla zamydlenia oczu – latem Giuseppe Tornatore – może ten przerysował kwiat mimozyrzecz jasna w sensie – clou – rzemiosła które – w świat liczn(e)m kadrem poszło piękna Malena – czar kafejek pod jej umizgi chłop się ściele szast-prast dziesiątki fatygantów którzy by chcieli musnąć – lancą tu belle femme niewieścim pluszem włoskie porywa kapeluszesuperlativus mdłej duszności zaprasza licznych… do miłości ja – con amore – zdzierżyłbym prędko jej wyuzdany głęboki dekolt te oczka zełknął wręcz naiwneidem per idem "kurewsko" piwne buc – statystyczny gen populacji z "świątyń płodności" kapo ipsacji może w Cefalu w Lido Mazzaro?pizza i wino – albo makaron wiem – to na niby – z filmu to wnioski rozumiał ciebie chłopczyk z twej wioski jak mogli Panią tak postponować?lilio Sycylii – muzo kultowa! -- *koniecznie pod rym, po ostatnim hydeparku, dla auto_kurażu, i koniecznie z didaskalką :) Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji) 3
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) @Tomasz Kucina nie uwierzysz, właśnie wczoraj wrzuciłam na org FM poniższy video clip. Takie boskie kształty tworzą meandry erotyczne, w świadomości nawet kobiet. Chociaż jej rola sprowadzona została do tego, co oczy widzą. Mężczyźni są tu antagonistami Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Akcja filmu rozgrywa się w trudnych czasach, aczkolwiek cały pejzaż przepełniony jest zmysłowością.Ciekawy wiersz i ta niewinna miłość dziecka do pięknej Maleny. Bardzo bardzo podoba mi się Twój wiersz. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Tomasz Kucina Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję ślicznie, wspaniała Bellucci, cudowny link, kultowy film, i przede wszystkim Twój komentarz, Dag. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 Bogate słownictwo, jest liryzm w opisie, no i nie dziwi wcale, że takie zauroczenie Moniką B. To rzeczywiście przepiękna kobieta. Nie ona jedna 'ze scen' włoskiego filmu. Mam też inne, własne, ulubienice. Pozdrawiam. 1
Tomasz Kucina Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, przez te filmy czas się Pań nie ima, są dokładnie takie same, jak pamiętało się Je w dzieciństwie, nawet jednej ryski więcej, to magia kina ;) Dziękuję. Pozdrawiam ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi