Gerber Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Jesień starsza pani przy stoliku sączy kawę w rytmie opadających liści zbliża filiżankę do ust upłynniając czas wstaje nie dopijając reszty nie teraz jeszcze nie teraz 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam - faktycznie jesiennie jest - podoba się ta mała chwila. Pozd.
Gerber Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki.
Paweł Artomiuk Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Upłynniając - dopijając Upłynnia - niedopiwszy? Edytowane 4 Stycznia 2020 przez Paweł Artomiuk (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Pierwsze trzy wersy już tworzą ładną miniaturę :-)
Paweł Artomiuk Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nie wiem... wracam ale nie mam pomysłu. Pokażę w którą stronę mnie to jeszcze zaprowadziło: starsza pani sączy kawę w rytmie opadających liści próbuje upłynnić czas zbliża filiżankę wstaje nie dopijając reszty nie teraz jeszcze nie teraz
Gerber Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @Paweł Artomiuk No też może być, ale jednak w tym przypadku nie zmienię @Gosława Dzięki. 1
jan_komułzykant Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 jak dla mnie tyle wystarczy. :) Pozdrawiam. w rytm opadających liści starsza pani upłynnia czas sącząc kawę
Gerber Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @jan_komułzykant Dzięki.
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Zajrzałam dla tytułu, ponieważ w swoich też mam "jesień" i też o odchodzeniu. Tutaj starsza pani, która, jak rozumiem, ma świadomość swojego końca... ale wyraźnie nie ma na to w tej chwili ochoty. Fajnie uchwycona chwilka. Pozdrawiam. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi