Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @huzarc

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Składam dłonie w pożądaniu,  wilgotne opuszki w paciorkach łez śladem posłuszeństwa ust upadam przed tobą na kolana. Wypełnia mnie wola twoja.     ;)      Sacrum i profanum. Poddanie i oddanie. Niezwykle zmysłowy wiersz :)  pozdrawiam :)   
    • @P.Mgieł Cóż  Z szybami jest tak, że same się jeszcze nie myją. Pewnie kiedyś... Dziś warto je chociaż przetrzeć. Za nimi czy chcemy, czy nie jest piękny świat. Nawet jak myślimy, że nie dla nas i tak nas porwie w nieznane. Warto ster trzymać samemu. Nie ulegać złudzeniom...   Pozdrawiam serdecznie  Nic nie kończy się na wczoraj.   
    • Karma ma bardzo dobrą pamięć i niczego nie gubi. Jest precyzyjna i dokładna, często powracać lubi.   Mocno do ziemi cię przyciśnie, Szponem życie rozgrzebie i szepnie złowrogo do ucha: Wróciłam tu do Ciebie.   Karma to taki nauczyciel, który myśli prostuje. Jaki uczynek światu wyślesz, takim cię poczęstuje.   Dlatego karm szczerym uczuciem wszystko wokół, jak siebie. Odzyskasz spokój i radość bez zamętu na niebie.
    • @Omagamoga     wiem. pięć ran Jezusa versus głowa kozła.   dzisiaj to symbol satanistów i okultystów.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Berenika97 No tak! W tym przypadku to masz rację, narcyz i to bez usprawiedliwienia. ;)))))))))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...