WarszawiAnka Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) WESOŁYCH ŚWIĄT! :) Edytowane 24 Grudnia 2019 przez WarszawiAnka (wyświetl historię edycji) 3
WarszawiAnka Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 @iwonaroma : Dziękuję, miłego świętowania. :)
WarszawiAnka Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 @calluna : Dziękuję i pozdrawiam. :)
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 @WarszawiAnka Wesołych świat Aniu, oby trwały jak najdłużej. Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję - miłego świętowania. :)
WarszawiAnka Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 I III IIIIIII IIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII
WarszawiAnka Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 @Wędrowiec.1984 : Dziękuję i pozdrawiam. :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 @WarszawiAnka Pozdrawiam, wesołych Świąt! :-) 1
WarszawiAnka Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Blask choinki do mnie mruga, pachnie sernik i makowiec; zewsząd kolęd płynie struga i wędrują trzej magowie... Świec ozdobnych jasny płomień biały obrus opromienia; myśl za myślą półświadomie z grudniowego wyjdzie cienia. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 @WarszawiAnka ...a niedługo będzie: Święta, Święta i po Świętach. ;-)
WarszawiAnka Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, rozwinęłam i wkleiłam osobno. :) Pozdrawiam wciąż świątecznie. Dla mnie Święta to dopiero początek świętowania - aż do choinki rozebrania... :) Edytowane 25 Grudnia 2019 przez WarszawiAnka spacje (wyświetl historię edycji) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No w sumie niby tak ale dla mnie to już nie to. Zresztą... i tak nie cierpię zakupowej gorączki, panujacej w tym okresie, sprowadzającej Święta do wymiany prezentów. Chętnie obszedłbym się bez tego. ;) ...dlatego wolę Wielkanoc. Edytowane 25 Grudnia 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :) Zachęcam do długiego świętowania. :) Załączam angielską kolędę "Dwanaście dni Bożego Narodzenia" :) Zakupowej gorączki można (do pewnego stopnia) uniknąć rozkładając ją na raty. :) Jesteś chyba jedną z niewielu osób, które uznają wyższość świąt Wielkiej Nocy nad świętami Bożego Narodzenia, ;)
Rekomendowane odpowiedzi